• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Inviteret til middag hos Solbakken: Folk tror, han har et hjerte af sten

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ståle Solbakken inviterede Zeca til middag hjemme hos sig selv. Her fik FCK-anføreren en side af sin manager at se, som få kender til.

Af Anders Dehn

De fleste Superliga-seere kender nok Ståle Solbakken bedst for hans skingre tilråb fra sidelinjen og utallige interviews i medierne. Men selv om han måske fremstår som en hård negl, når han er på arbejde, er der også en anden Solbakken i privaten.

Det fik FC Københavns anfører, Zeca, at føle i sidste uge. Da inviterede Solbakken ham på middag i sit hjem, og her kunne Zeca selv fornemme, at hans manager har flere lag, end han viser udadtil.

Læs også:Zeca er afskåret fra sin familie: Det er meget hårdt

- Det var lidt mærkeligt. Alle ved, hvordan Ståle er. De tror, han er en benhård mand med et hjerte af sten. Så jeg oplevede en anden person. Det var virkelig rart at se ham uden for banen, at møde hans familie og være sammen med dem og opleve en anden person, siger Zeca i et interview med Dplay.

- Man kan ligefrem sige, at Ståle er et menneske. En normal person som os andre. Man ser ham aldrig i den slags situation. Det var virkelig rart, og jeg var meget imponeret. Jeg ved, at Ståle er et godt menneske, men man har aldrig oplevet ham på den måde. Som spiller og anfører på holdet var det rart for mig at prøve det.

Se hele klippet, hvor Zeca fortæller om middagen, i videoen i toppen af denne artikel.

Læs også:AGF-spiller om FCK'er: Den sværeste jeg har spillet imod

Læs også:FCK-anfører om lønnedgang: Vi kan ikke løse situationen

Læs også:Solbakken hyggede sig med legendarisk FCK-kamp: Fik lov af konen

Læs også:Rasmus Falk åbner for udlandsskifte: Ståle og jeg har en plan for mig

Superliga

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende fo...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.