• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Peter Ankersen har to italienske bejlere: Vinduet lukker om få dage

Peter Ankersen har to italienske bejlere: Vinduet lukker om få dage
Foto: Getty Images

Der er stadig tid nok tilbage for transfermarkedet, som lukker i Italien 23. august. Det kan derfor nu gå hurtigt for Peter Ankersen fra FCK.

Af Oliver Okstrøm

Denne sommer har FC Københavns Peter Ankersen lignet en spiller, der skulle videre til en ny klub, men indtil videre er det ikke blevet til noget for backen. Nu ser det dog ud til, at der er ved at ske noget.

Det melder B.T., som sender ham til den italienske Serie A.

Her kan han nemlig vælge mellem enten Genoa eller Parma, som skulle være meget tændte på danskeren, som angiveligt skulle have et prisskilt på sig til omkring 15 millioner kroner. Dermed bakker det op om, hvad de italienske medier tidligere har meldt.

Hos FC København har man allerede dækket sig ind på højrebacken med indkøbet af Karlo Bartolec fra FC Nordsjælland, ligesom man også har hentet Varela, som betyder, at de er klar til at sælge Ankersen.

Peter Ankersen kan derfor muligvis se enden på de fire sæsoner, han har været en del af FCK-holdet, hvor han har spillet en vigtig rolle i de 175 kampe, han har fået for den danske hovedstadsklub.

Hvis det skulle ende med at blive Genoa, så kommer Peter Ankersen til at spille sammen med landsmanden Lasse Schöne, som er skiftet til klubben denne sommer fra Ajax. I Parma er den tidligere FCK-holdkammerat Andreas Cornelius.

Superliga

Mere Superliga

Fokus