Efter kryptiske udtalelser: OB har holdt møde med Izunna
2016-02-06 13:18
Foto: Morten Wamsler/ob.dk

Izunna har været OB-spiller i ti dage, og han glæder sig allerede over fremgang hos fynboerne.

OB har haft et travlt transfervindue, hvor flere af holdets store profiler blev solgt. Ind kom dog også spændende navne. Den måske mest spændende signing var Izunna, der skiftede til Ådalen fra russisk fodbold. Izunna har tidligere spillet hos FC Midtjylland, hvor han leverede flere gode præsentationer, og i OB glæder man sig over aftalen. 

Det samme gør hovedpersonen selv, der nu har været sammen med sine nye holdkammerater i ti dage. Dette på træningslejr under varmere himmelstrøg, og Izunna glæder sig over starten: 

- For mig bliver det bedre dag for dag. Det gælder både fysisk men også i forhold til at vænne mig til at spille sammen med mine nye holdkammerater og spillestilen. Jeg bliver bedre og bedre tilpasset for hver dag, der går, så pilen peger kun i den rigtige retning, siger Izunna til klubbens hjemmeside og fortsætter: 
 
- I OB vil vi gerne spille bolden mere, end vi ville på mit hold i Rusland. Vi vil gerne bygge spillet op nedefra, mens det i Rusland  var mere kontraangreb og hurtigt at få flyttet bolden frem i banen. Her er det mere fodbold, og det passer mig langt bedre, udtaler han.
 
OB indleder foråret med en hjemmekamp mod AGF.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?

SUPERLIGA-VIDEO