Ekspert: Det bliver hunde-hamrende svært
2013-06-19 19:41
Illustration

Ariel Jacobs beder Martin Vingaard acceptere, at han er i en topklub, og at der af samme årsag er kamp om pladserne.

Martin Vingaard fik et væld af splinter i bagdelen i forårssæsonen, hvor han var langt fra startopstillingen i FC København. Det faktum får i dag den tidligere Esbjerg-spiller til at komme med et ultimatum til sin arbejdsgiver i BT – enten skal der falde mere spilletid i hans retning, eller også vil han se sig om efter en ny klub.

Denne udtalelse er ikke gået FC Københavns cheftræner Ariel Jacobs næse forbi, men belgieren fastslår, at det er en af risikoerne ved at tørne ud for en klub som de danske mestre.

- Det er en del af det at være spiller for en topklub, og der er to muligheder: Enten accepterer du det, eller også gør du ikke. Men jeg tænker, at det først og fremmest er op til spilleren at tage den beslutning, siger Ariel Jacobs til mx.dk og fortsætter:

- Ingen kan give garantier til spillere. Jeg sagde allerede i starten af sidste sæson – men også ved vinterpausen – at spillere, der kommer fra andre klubber, hvor de ofte plejede at spille, kommer til en topklub med dobbelt besætning på hver plads, og der er konkurrence.

Martin Vingaard har et år tilbage af sin kontrakt med FC København – han var blot på banen i tre kampe i foråret.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO