• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Rasmus Henriksen

Jagtet af tyske klubber: Brøndby-spiller nyder stemningen i Brøndby-lejren

Foto:Lars Ronbog / Getty Images

Anthony Jung har for nylig været meldt interessant for udenlandske klubber. Til Brøndbys hjemmeside fortæller han om sit fokus på Brøndby-holdets forberedelser frem mod Superligaens opstart, hvor OB venter.

Af Rasmus Henriksen

Anthony Jung har været på blokken hos Hannover 96 og VfL Bochum, ifølge tyske Bild, men klubberne er ikke kommet frem til en aftale med Brøndby, der derfor nu står til at nyde godt af ham i forårets Superliga-kampe.

Den 28-årige var fast mand for Brøndby i efteråret, hvor han spillede 18 af 20 Superliga-kampe. Nu er han med holdet på træningslejr i Portugal, hvor formen finpudses frem til Brøndbys første Superligakamp efter pausen.

- Vi arbejder med en masse detaljer, og der bliver gået til den. På søndag er der to uger til OB-kampen (16. februar, red.), så man kan så småt godt begynde at mærke, at træningspassene bliver kortere, men samtidig også mere intense. Der er rigtig god stemning, og når solen skinner som i dag, så nyder man træningerne med bolden, siger Anthony Jung til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Vi har naturligvis stadig meget arbejde foran os. Vi har tidligere på måneden sagt farvel til et par dygtige spillere, men for mig handler det ikke om, at dem, der går ind og erstatter dem i startelleveren, skal gå ind og ramme det samme niveau. Det vigtigste er, at vi som hold arbejder sammen og løfter hinanden ved at tage mere ejerskab for hinanden. Det skal vi vise hver dag til træning, og det giver os et stærkt sammenhold, forklarer han.

Læs også:Så skete det: Randers har solgt Saba Lobjanidze

Læs også:Medie: Brøndby og Bochum kunne ikke blive enige

Læs også:Avis: Johan Larsson færdig i Brøndby - på blokken i FC Midtjylland

Læs også:David Boysen rykker til ny klub i Israel

Læs også:Rezan Corlu er rejst med Lyngby på træningslejr