• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Jakob Ankersen træt af banen: Havde scoret to med en bedre måtte

Foto: Getty Images

AGF's Jakob Ankersen slår fast, at han er sikker på, at han havde lavet to mål, hvis banen var bedre i opgøret mod Hobro.

Af Oliver Okstrøm

AGF havde forud for kampen mod Hobro scoret i ni Superliga-kampe i træk, men fredag aften stoppede den stime, selvom mulighederne var der til at få scoret og vinde. Det ærgrer Aarhus-klubbens Jakob Ankersen, at det ikke lykkedes.

Det fortæller han i et interview med TV3 Sport.

Læs også:Hobro har spillet 12 kampe uafgjort: Vi kan spille lige op mod alle

- Der er jo ingen tvivl om, hvem der skal vinde den fodboldkamp. Det er pivdårligt af os, men det er svære forhold, og vi tager, det vi kan få i dag. Desværre er det kun ét point, men præstationen er der ikke så meget at sætte på. 

- Hobro har vel et overliggerskud på frispark. Det er, hvad det er. Ellers står vi på det hele, og jeg skylder vist selv et par stykker, men det er lidt svært. Det er lidt en træls følelse at stå med, men ét point er bedre end ingenting. 

Læs også:Simon Jakobsen glæder sig over rent bur: Betyder noget fremadrettet

Selve banens beskaffenhed var dog ikke noget, som kom bag på AGF-offensivspilleren, som havde prøvet noget lignende så sent som i mandags mod AC Horsens, som de dog vandt med 2-1. Men med en bedre bane, så havde Ankersen også scoret, mener han.

- Vi var godt klar over, at det ville være vanskeligt. Vi havde også en kamp i Horsens, så det er ikke fordi, det kommer som noget nyt for os. Det er dog klart, at det polerede fodbold må gemmes til, at vi får en ny måtte. Det er klart, at fodbold bliver lidt på tilfældigheder, når det er sådan noget her. Havde vi haft en ordentlig måtte, så havde jeg i hvert fald lavet to i dag, fastslår Jakob Ankersen.

Næste opgave i Superligaen for AGF er ude mod Silkeborg.

Læs også:AGF har scoret i ni kampe i træk: Endestationen blev mod Hobro

Læs også:Bedst og værst: Ankersen knoklede på håbløs bane

Læs også:LIVE: Sådan gik det da AGF mødte Hobro

Superliga

LIVE: AGF foran ved pausen mod FCM

Hvis AGF skal hente FCK på Superligaens andenplads, kræver det point, når klubben hjemme møder FC Midtjylland søndag ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.