• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Jakob Poulsen vil sydpå: Min næste klub handler om oplevelsen

Foto: Getty Images

Der arbejdes stadig på en exit-Polle i FC Midtjylland, hvor tilbuddene endnu ikke er begyndt at vælte ind på den erfarne frisparksekspert.

Af Oliver Okstrøm

I sidste sæson spillede Jakob Poulsen en afgørende rolle for FC Midtjylland, men efter sommerpausen har midtbanespilleren blot spillet 18 minutter. Siden er han blevet meldt på vej væk fra klubben, og det har ikke ændret sig med Kenneth Andersens stop som cheftræner, da den nye i rollen, Brian Priske, har samme opfattelse af situationen.

Sådan ser Poulsen det også, som ikke har hørt noget andet fra klubben, som han har spillet for i syv år af sin karriere. Det fortæller han i et interview med tipsbladet.dk.

- Det er stadig exit-Polle, højst sandsynligt. Det er egentlig fuldstændig ligegyldigt, hvor det ender. Det handler mest om oplevelsen og selvfølgelig om at få spillet noget fodbold og være en vigtig del af det. 

FC Midtjylland-ikonet selv slår dog fast, at en destination som eksempelvis Australien muligvis er en tand for langt væk. Han sigter dog alligevel efter en klub i udlandet, som det også tidligere er meldt ud, og hvis det kan blive sydpå, så vil det være bedst.

- Jeg går ikke efter at komme nordpå og spille i enten den næstbedste række i enten Sverige eller Norge. Det vil jeg gerne indrømme. Men jeg afventer stadig lidt tilbud, men der bliver arbejdet hårdt på sagen. Nu må vi se om det kan lade sig gøre, lyder det fra Jakob Poulsen.

Cheftræner Brian Priskes ord om Jakob Poulsen har da heller ikke været til at tage fejl af, da han udtalte sig om midtbanespilleren.

- Som udgangspunkt er den beslutning truffet for længere tid siden, så som udgangspunkt ligger det ikke i kortene, at den beslutning bliver ændret, lød det fra Brian Priske om Jakob Poulsens situation.

Tidligere i karrierne har Jakob Poulsen blandt andet spillet for franske Monaco, ligesom han også har spillet for hollandske Heerenveen udenfor landets grænser.

Superliga

Optakt: Randers FC - OB

Taber OB søndagens opgør mod Randers FC, er det lige før, fynboerne er ude af top seks-ræset.

Mere Superliga

Fokus