• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Jan Bech Andersen hilser tidligere Brøndby-boss velkommen tilbage

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jan Bech Andersen er glad for de tre nye medlemmer af Brøndbys bestyrelse - herunder klubbens tidligere direktør Hermann Haraldsson.

Af Ole Hoffskov

I forbindelse med torsdagens generalforsamling i Brøndby IF skifter de blå-gule ud på tre pladser i bestyrelsen. Adam Falbert, Thorleif Krarup og Morten Albæk giver stafetten videre til Niels Roth, Birgit Aaby og Hermann Haraldsson.

Særligt sidstnævnte er et meget velkendt ansigt i Brøndby IF.

Fra 2008 og et år frem var Haraldsson administrerende direktør i Brøndby, men blev fyret af Per Bjerregaard. Nu er han tilbage i klubben fra den københavnske Vestegn.

Læs også:Tidligere Lyngby-boss er på vej i Brøndbys bestyrelse

- Mange Brøndby-fans kender jo Hermann Haraldsson, som var i klubben for en række år siden. Jeg er utrolig glad for, at Herman stiller op til bestyrelsen, da han i de seneste mange år har gjort et fantastisk stykke arbejde med boozt.com som direktør. Netop Hermanns ekspertise i forbrugeradfærd og online-salg vil være en virkelig stærk kompetence at få ind i bestyrelsen, siger formand Jan Bech Andersen til brondby.com.

Birgit Aaby, som mange nok kender fra DR-programmet Løvens Hule, er iværksætter og stiftede i 1997 rengøringsfirmaet Combi Service. I fodboldens verden er hun især kendt for sin tid som direktør i Lyngby Boldklub - et job, hun forlod i 2012 efter et år på posten.

- Birgit Aaby har bygget en stor virksomhed op fra bunden og besidder masser af erfaring i at drive en effektiv forretning. Derudover har Birgit et stærkt netværk, også i klubben, gennem sit engagement herude i mange år, siger Jan Bech Andersen.

Læs også:Jan Bech lover: Corona får ingen konsekvenser for mit engagement i Brøndby

Det tredje nye medlem af Brøndbys bestyrelse, bankmanden Niels Roth, har også tidligere siddet i de blå-gules bestyrelse. 

Læs også:Brøndby IF vil holde generalforsamling uden aktionærer

Læs også:Medie: Her er Brøndbys pris på Anis Ben Slimane

Læs også:Krisen kradser: Men Superliga-klubberne ser bort fra lønnedgang

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.