• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Jens Stage tænker ikke på tabellen: Vi skal have tre point uanset hvad

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

FC København løb ikke og tænkte på tabellen i kampen mod Silkeborg IF, fastslår Jens Stage.

Af Victor Risager

FC København skuffede for anden spillerunde i træk i Superligaen. Søndag eftermiddag måtte de forsvarende mestre således nøjes med et point på udebane mod Superligaens sidsteplads, Silkeborg IF.

Silkeborg kom endda foran i første halvleg efter en dødbold, og det er anden runde i træk at FC København indkasserer en scoring på den måde. Og det irriterer Jens Stage, der udlignede for FC København i anden halvleg.  

Læs også:Esbjerg-træner savnede offensive idéer: Det var Lyngbys dag

- Igen står vi og er for dårlige til at forsvare dødbolde, og det irriterer mig, siger Jens Stage til Canal 9 og tilføjer:

- Det er svært at kommentere på fodboldkampe, man selv har spillet. Det var ikke verdensklasse, men jeg synes heller ikke, at det var en skandale. Vi får lagt det tryk, vi skal have, og i anden halvleg har vi mange chancer til at putte den ind. De får også nogle kontraløb, men jeg synes, vi sidder fint på det i anden halvleg.

Læs også:Lyngby-topscorer: Stærk hjemmebane er altafgørende

Jens Stage afviste samtidig, at FC København lod sig påvirke af, at de kunne komme hele ti point efter FC Midtjylland i Superliga-tabellen med et nederlag.

- Det er fuldstændig ligegyldigt, om de er 15 eller to point foran os. Vi skal have tre point uanset hvad. Der er tre point på højkant hver gang, og så er det lige meget, om man er nummer et eller ligger der, som Silkeborg gør (nummer 14, red.). De tre point tæller ret meget hver gang, og jeg tror ikke, at der er eneste på vores hold, der løber og tænker på tabellen. De tænker på at vinde kampen, lyder det fra Jens Stage.

FC København er nu ni point efter FC Midtjylland i Superliga-tabellen.

Læs også:Lyngby bringer Esbjerg ned på jorden

Læs også:Esbjerg-målmand: Bendtner har truffet nogle forkerte valg

Superliga

Mere Superliga

Fokus