• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Jens Stryger Larsen er i Italien: Til lægetjek i Udinese

Jens Stryger Larsen befinder sig lige nu i Italien, hvor han senere onsdag skal gennemgå det obligatoriske lægetjek i Udinese.

Af Ole Hoffskov

Jens Stryger Larsen er meget tæt på at få sin drøm om et skifte til en stor klub i en stor liga opfyldt.

Udinese og Austria Wien har i noget tid forhandlet om en transfer med den danske landsholdsspiller, og ifølge tipsbladet.dk's oplysninger er de to klubber så godt som enige om alle detaljer.

Det betyder, at Jens Stryger Larsen har fået grønt lys til at forhandle sine personlige vilkår på plads med Udinese, og den tidligere Brøndby-spiller befinder sig aktuelt i Italien, hvor han senere onsdag skal gennemgå det obligatoriske lægetjek. Dermed kan Jens Stryger Larsen efter alt at dømme snart kalde sig Udinese-spiller.

Hjemme i Østrig er Austria Wien i gang med forberedelserne til morgendagnes opgør mod Osijek i Europa League-kvalifikationen, men det sker altså uden Jens Stryger Larsen på træningsbanen, og højre backen forventes ikke at spille torsdagens kamp. Hvis alt falder på plads i en fart, kan Jens Stryger Larsen allerede kalde sig Udinese-spiller, når startfløjtet lyder klokken 21.05 torsdag aften i Wien.

26-årige Jens Stryger Larsen har spillet 85 kampe for Austria Wien. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus