• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Jeppe Kjær er færdig i Lyngby Boldklub

Angriber Jeppe Kjær stopper i Lyngby Boldklub.

Af Kenneth Jensen

Lyngby Boldklub siger farvel til en af klubbens træfsikre sikre.

Jeppe Kjær har haft stor betydning i klubben, siden han kom til i 2015/2016-sæsonen, men parterne har ikke kunnet blive enige om en ny aftale, og dermed er det slut for den 33-årige hurtigløber i Lyngby.

- Jeppe har været et godt bekendtskab her i klubben, og han har været med til både op- og nedture. Han har vist sine fodboldkvaliteter flot frem i kongeblåt, hvor han både har præsteret i Superligaen og 1. division, siger sportschef Birger Jørgensen blandt andet i pressemeddelelsen fra Lyngby og forklarer senere:

- Vi har forelagt konkret forslag til aftale, der efterfølgende har været vurderet og kommunikeret i begge lejre – men resultatet af dette har betydet, at vi ikke forlænger samarbejdet. Vi har imidlertid været glade for at have Jeppe i klubben, og han vil altid være velkommen.

113 kampe og 37 mål blev det til for Kjær i LBK.

- Jeppe er en person, der spiller med en kæmpe ærgerrighed, og han vil altid vinde - både i træning og til kamp. Det har altid skinnet igennem på banen. Udenfor banen har Jeppe også været en vellidt person. Det er altid svært at sige farvel til en Lyngby-helt, som har ydet rigtig godt for klubben. Jeg ønsker Jeppe alt held og lykke i fremtiden, og vi håber at se ham på tribunen, når han kan, da han altid er velkommen, siger træner Christian Nielsen.

Jeppe Kjær har en fortid i blandt andet HB Køge og AGF.

Superliga

Mere Superliga

Fokus