• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Jesper Bøge: Satser på tre point mod AaB

Hobro jagter at slippe væk fra sidstepladsen i deres pulje, men så skal der en sejr til mod AaB. Det tror Jesper Bøge på.

Af Oliver Okstrøm

Gruppespillets sidste runde er lige om hjørnet, og for Hobros vedkommende er den sidste kamp mod AaB, og her skal der tre point på kontoen, hvis Hobro skal væk fra sidstepladsen i puljen og overhale Vendsyssel.

Det er noget, som Hobros Jesper Bøge er opsat på at hente. Det fortæller han i et interview på klubbens officielle hjemmeside.

- AaB er gode, men nu leverede vi en god indsats sidst og fik tre point mod Vendsyssel, hvilket var vigtigt i forhold til at kunne nå den her 3. plads, som vi satser på. Nu er der virkelig noget at spille om, og vi skal ud og hente de der tre point, så vi kan overhale Vendsyssel på den sidste dag her i gruppespillet, siger Jesper Bøge.

Han forklarer endvidere, at den seneste sejr over netop Vendsyssel har skabt en positiv stemning i truppen, som nu skal bruges til fredagens kamp mod AaB.

Derfor er troen på sejr ganske stor på, at det kan lade sig gøre at hoppe væk fra sidstepladsen, forklarer Bøge, som satser på, at Randers hjælpe til med at drille Vendsyssel..

- Den (troen, red.) er stor. Vi tror på, at vi kan gå op og slå Aalborg i morgen. Vi har haft nogle gode kampe imod dem. Det har været to tætte kampe her i foråret, der er endt uafgjort begge gange. Så jeg satser og håber på, at vi kan nappe de tre point i morgen, siger han og fortsætter:

- Vi skal ud over stepperne, og så må vi se, om Randers kan tage Vendsyssel. Men vi har mest fokus på vores egen kamp, og så må vi jo se, hvad der sker i den anden kamp, lyder det fra Jesper Bøge.

Kampen mellem AaB og Hobro spilles fredag aften klokken 19.00 samtidig med kampen mellem Vendsyssel og Randers. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.