Jesper Hansen om pokalfiasko: Vi manglede dna og power

Ifølge FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen spillede holdet uden den fornødne power mod Fremad Amager.

I sidste sæson var FC Midtjyllands målmand Jesper Hansen den store helt, da han i straffesparkskonkurrence var med til at vinde over Brøndby i pokalfinalen.

Torsdag aften skulle han svare på spørgsmål om en pokalfiasko ude mod 1. divisionsholdet Fremad Amager, der vandt opgøret i 16.-delsfinalen 1-0 og sendte midtjyderne ud.

- Præstationen var ikke god nok. Vi mangler vores dna, vores power og aggressivitet i presset. Det bliver ikke bedre af, at vi fik en mand smidt ud. Der fik Fremad Amager bedre plads derinde, og de har nogle gode boldspillere, siger han efter kampen til TV3 Sport.

- Der skal en bedre præstation til at gå videre på udebane mod et 1. divisionshold.

FC Midtjylland spillede med flere reserver i startopstillingen og havde i perioder svært ved at kontrollere holdet fra Amager.

I anden halvleg scorede nigerianske Samson Iyede kampens eneste mål, da han tog et hurtigt træk og hamrede bolden i mål midtvejs i halvlegen.

Forinden var midtjyderne blevet ramt af en udvisning, da Jens-Lys Cajuste fik sit andet gule kort. Det gjorde ikke tingene nemmere, konstaterer FC Midtjyllands cheftræner, Brian Priske.

- Man skal stramme ballerne og stå sammen, og det synes jeg egentlig, at vi gjorde et stykke hen ad vejen. Men det er selvfølgelig svært, når man er en mand i undertal i en halv time, siger cheftræneren til TV3 Sport.

Priske blev også spurgt ind til en episode sent i kampen, hvor Evander og Awer Mabil var dybt uenige om, hvem der skulle tage et frispark.

Det endte med, at Mabil tog sig af frisparket, og Evander lagde ikke skjul på sin frustration over holdkammeraten.

Ifølge Priske er det for tidligt at vurdere, om episoden skal have konsekvenser. Klubben vil håndtere det internt. Han understreger dog, at "det ikke skal foregå" i FC Midtjylland.