• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Morten Jørgensen

Jess Thorup forventer Duelund-salg

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jess Thorup forventer ikke, at Mikkel Duelund er at finde i FC Midtjylland, når transfervinduet klapper i.

Af Morten Jørgensen

Torsdag aften var Mikkel Duelund ikke med for FC Midtjylland, da det blev til et nederlag mod Malmö FF, og dermed forduftede muligheden for et Europa League-gruppespil denne sæson. Det trækker op til et skifte for midtbanespilleren.

Tidligere på ugen kunne Ekstra Bladet afsløre, at Dynamo Kiev er meget interesserede i den 21-årige FC Midtjylland-spiller, og i den danske mesterklub regner man også med et salg. Således fortæller Jess Thorup, at han ikke regner med at se Mikkel Duelund til lørdagens træning.

- Nej, det gør jeg nok ikke. Der har været forlydninger om, at der er noget undervejs, men så længe det ikke er på plads, kan jeg ikke sige mere, fortæller FC Midtjylland-træneren til Ritzau.

FC Midtjylland har lejet brasilianske Evander, og derfor er klubben dækket ind på den offensive midtbane i tilfælde af, at Mikkel Duelund bliver solgt til den ukrainske storklub.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.