Joachim Andersen begik straffe i Lyon-nederlag

Danskeren begik straffe, da han tirsdag aften tabte sin første Ligue 1-kamp sammen med Lyon.

Joachim Andersen har fået en forrygende start på tilværelsen i Lyon, hvor han fra dag et har været fast mand i midterforsvaret.

Lyon er da også startet godt i den franske liga med to sejre i de første to kampe. Det skulle de tirsdag aften forsøge at bygge videre på, da de tørnede sammen med Montpellier.

Det blev dog ikke nogen stor aften for hverken Joachim Andersen eller Lyon. Danskeren var såmænd med fra start endnu en gang, men efter 36 minutter begik han straffespark og forærede Montpellier en glimrende mulighed for at komme foran.

Den 23-årige dansker slap dog med skrækken, da Andy Delort misbrugte muligheden for at score på straffesparket.

Seks minutter senere gik den dog ikke længere for Lyon. Arnaud Souquet fik bragt hjemmeholdet foran med 1-0, og så var pausen for alvor tiltrængt for Joachim Andersen.

Pausen skulle dog ikke vise sig at blive nogen hjælp for Lyon. Seks minutter inde i anden halvleg blev deres situation nemlig forværret, da Youssouf Kone, Joachim Andersens forsvarsmakker, fik tildelt et direkte rødt kort.

Resten af kampen forløb uden nogen scoringer, og dermed vandt Montpellier 1-0.

Joachim Andersen fik, trods det begåede straffespark, fuld spilletid i kampen.