Brøndby IF sikrer sig kontrakt med midtbanetalent
2016-03-06 18:15

Johan Larsson er skuffet men realistisk omkring Brøndby-nederlaget til SønderjyskE søndag aften.

Der var masser af drama og fight, da SønderjyskE søndag havde besøg af Brøndby IF i Alka Superligaen. En ond kamp sluttede dog med en overraskende 3-1 sejr til SønderjyskE, der ellers kom bagud rundet 22 minutter. En scoring fra Tommy Bechmann og to træffere fra Nicolaj Madsen ændrede dog billedet.

Resultatet skaber naturlig skuffelse i Brøndby-lejren, hvor Johan Larsson er ærgerlig over udfaldet. Han var dog ikke overrasket over, at det blev en ualmindelig ond kamp mod sønderjyderne: 

- Vi vidste godt på forhånd, at det ville blive en krig i dag. Vi havde sagt inden, at vi skulle vinde den, men vi ender med at tabe krigen og dermed også kampen. Vi ville meget, men vi lykkedes ikke for alvor i dag. Vi var dårlige på bolden, og vi smider den væk alt for mange gange i opspillet, siger Johan Larsson til Canal 9 og fortsætter: 

- At kampen blev hård, sådan er det. Det var mærkeligt, at vi endte med at få et rødt kort, men SønderjyskE scorede tre gange, så det er ikke nogen undskyldning, udtaler Larsson. 

Med nederlaget har Brøndby IF nu tre points op til SønderjyskE, der indtager tredjepladsen. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO