• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Christian Fomsgaard Jensen

John Lammers raser mod DBU: Ligegyldig landsholdstjeneste

Foto: Getty Images

John Lammers er træt af, at DBU udtog tre af hans spillere til ”ligegyldige kampe” med U20-landsholdet, når de i stedet kunne have forberedt sig til den kommende sæson i klubben.

Af Christian Fomsgaard Jensen

Normalt er det en stor ære at blive udtaget til landsholdet, og klubberne er typisk også forholdsvis velvillige til at lade deres spillere komme afsted.

I Esbjerg og i særdeleshed hos cheftræner John Lammers er man dog lidt træt af situationen denne sommer. Jacob "Lungi" Sørensen, Daniel Anyembe og Mark Brink har alle været med U20-landsholdet.

- Jeg har intet imod, at vores spillere bliver udtaget til vigtige landskampe, det skal både vi og spillerne være stolte af, men jeg forstår simpelt hen ikke noget af, at vi skulle afgive tre spillere til to ligegyldige kampe med U20-landsholdet, siger John Lammers til JydskeVestkysten.

Udtagelsen af de tre betyder, at Esbjerg kun kan træne med hele truppen i 14 dage og kun har en enkelt træningskamp, mod Vejle d. 6. juli, inden de starter sæsonen mod FC Midtjylland d. 12. juli.

Foruden den manglende opstart i klubben er Lammers også træt af, de tre spillere ikke når at holde en reel ferie for anden sommer i træk, da de seneste sommer var til eksamen i pausen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro IK jagter revanche for 0-4-nederlaget for et par uger siden. Randers FC skal forsøge at vaske pletten fra det seneste opgør mod AC Horsens af sig.