2016-02-10 13:41

Joshua John er okay med at skulle tørne ud for FC Nordsjælland endnu en halvsæson. Han vil nu lure på muligheden for et sommerskifte.

Da FC Nordsjælland i januars transfervindue tillod Joshua John at tage til Tyrkiet for at forhandle sine personlige betingelser på plads med Osmanlispor FK, var det nok de færreste, der regnede med at se hollænderen i Farum igen, men John vendte tilbage, da det ikke lykkedes at få en aftale i stand med klubben.

Derfor har han nu udsigt til endnu en halvsæson i FC Nordsjælland, og han understreger, at han fortsat er motiveret til at spille i Superligaen, selv om han havde sat næsen op efter et skifte til en større liga.

- Det var en svær situation, men jeg lukkede den ned efter deres andet tilbud. Jeg var ikke tilfreds med det og takke nej, og derfra begyndte jeg at fokusere på FC Nordsjælland. Det er okay for mig – jeg har været her et par år, og jeg kender klubben og ligaen. Nu er det op til mig. Jeg håber, jeg kan bringe noget god energi, siger Joshua John til tipsbladet.dk.

Til sommer har Joshua John atter chancen for at blive skudt af sted, når transfervinduet åbner på ny, og det er en mulighed, han vil kigge på.

- Vi må se. Det er selvfølgelig en mulighed, og alle håber på det bedste. Vi må se på, hvad vi kan gøre i løbet af vinduet, men lige nu er mit fokus her, og jeg håber, jeg kan hjælpe holdet, lige så vel som holdet forhåbentlig har en god fornemmelse omkring mig, lyder det fra den 27-årige hollænder.

Joshua John har kontrakt med FC Nordsjælland frem til udgangen af 2016.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO