• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Jovanovic åben for længere AGF-aftale: Man ved aldrig i fodbold

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-klubben AGF har lejet Aleksandar Jovanovic frem til årsskiftet, men det er slet ikke udelukket, at der kan blive tale om en forlænget aftale.

Af Kenneth Jensen

I de sidste dage af transfervinduet arbejdede sportschef Peter "PC" Christiansen hårdt på at hente de sidste brikker til førsteholdet i AGF, og en af de brikker, der kom til, var en gammel kending i form af målmand Aleksandar Jovanovic.

Lejeaftalen med Jovanovic, der løber frem til årsskiftet, var overraskende, men en rigtig god idé, da klubbens førstevalg, William Eskelinen, var og fortsat er skadet. Jovanovic startede med et clean sheet, da AGF vandt med hele 3-0 hjemme over AaB - i den grad en god for den tilbagevendte serber.

Og målmanden fortæller nu, at han bestemt ikke udelukker en længere aftale med AGF - det afhænger naturligvis af efterårets præstationer, og hvad AGF siger, men serberen udelukker det ikke.

- Det ved man aldrig i fodbold. Jeg har selvfølgelig fokus på at spille på så højt niveau, som overhovedet muligt, og det var derfor, at jeg tog til Spanien for at år siden. Jeg må kigge på det sammen med min agent, når efteråret er ovre, og jeg ved, hvordan det hele er gået. Jeg tager det skridt for skridt, kamp for kamp, men jeg vil slet ikke afvise noget. Jeg elsker at være i Aarhus, siger Aleksandar Jovanovic til Aarhus Stiftstidende.

Målmanden blev for et år siden solgt til spanske Huesca med hvem, han rykkede ud af den bedste spanske række. Det endte kun med at blive til kampe for klubben, hvilket altså var årsagen til, at målmanden tog skridtet om at lade sig udleje denne sommer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.