• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Junker glad for Horsens-skifte: Der er stadig ting, vi skal arbejde med

Kasper Junker har tilbragt halvanden måned som AC Horsens-spiller, så der er stadig ting, han og holdkammeraterne skal arbejde med for at spille bedre sammen. Men det går i den rigtige retning, mener han.

Af Anders Dehn

Starten i AC Horsens kunne ikke have været bedre for Kasper Junker. I sin allerførste kamp scorede han det ene mål, da Den Gule Fare vandt 3-2 over den klub, han netop var skiftet fra, AGF, men siden har han ikke scoret.

I hvert fald ikke i de tre Superliga-kampe, der fulgte sejren over AGF, men Junker både scorede og lagde op til en holdkammerats mål for reserveholdet i landskampspausen. 

Læs også: Optakt: Vendsyssel FF - AC Horsens

Den pause er slut nu, så han og de andre Horsens-spillere arbejder videre med de indbyrdes relationer, som er så vigtige. For de er ikke på plads endnu, efter Junker skiftede til klubben på augusts sidste dag.

- Det er kun halvanden måned siden, jeg skiftede til AC Horsens, så der er stadig ting, der skal arbejdes med. Det bliver bedre for hver gang, vi får trænet sammen og får talt om tingene, siger Kasper Junker til Horsens Folkeblad.

Han fortæller desuden, at han godt kan mærke, at han spiller på et hold, der ikke er vant til at have en angriber, der gerne vil spilles i dybden, som han vil. Det satser han dog på, at de vænner sig til, desto mere de spiller sammen.

Søndag får Kasper Junker så chancen for både at øve samspillet med de øvrige Horsens-spilere og for at score mål nummer to i den gule trøje, når holdet gæster Vendsyssel. Det er den tidlige kamp, så der er kickoff klokken 12.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.