• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Jyske Bank er ny tribunesponsor i Parken. Den hidtidige A-tribune skifter navn til  Jyske Bank-tribunen.

Af Søren Hanghøj Kristensen

Det er ikke mange uger siden den gamle C-tribune i Parken fik navnet Carlsberg-tribunen. Nu får den modsatte langside også et sponsornavn. A-tribunen skal fremover hedde Jyske Bank-tribunen

- Vi er glade for at byde velkommen til Jyske Bank som ny tribunesponsor. Som Danmarks største sponsorvirksomhed er aftalen med Jyske Bank med til at understrege FC Københavns attraktivitet fra landets største virksomheder overalt i Danmark. Det er vi naturligvis meget tilfredse med. I Jyske Bank har vi fået en sponsor, som har en helt klar strategi for deres involvering, og jeg ser frem til, at vi i fællesskab skal bidrage til at nå hinandens målsætninger, siger Anders Hørsholt, der er adm. direktør i selskabet bag FC København, Parken Sport & Entertainment.

Jyske Bank har tegnet sponsoratet med Parken for at sikre flere tilbud til bankens kunder i den østlige del af Danmark.

- I Jyske Bank har vi en tredjedel af vores afdelinger på Sjælland og i København. Vi har derfor mange gode kunder i Østdanmark. Og vi får mange nye, gode kunder i disse år. Både erhvervs- og privatkunder. Men vi har plads til endnu flere. Vi håber, at denne aftale kan hjælpe os med denne ambition – og med at skabe mange gode oplevelser sammen med PARKENs gæster til fodbold og andre events. På samme måde som Jyske Bank Boxen hjælper os med dette i Vestdanmark, udtaler Jyske Banks kommunikations- og marketingdirektør Frank Pedersen.

Aftalen mellem FC København og Jyske Bank løber i tre år.