FCK sender Nicolaj Thomsen hjem til operation
2016-02-19 19:18
Foto: Tipsbladet

Bashkim Kadrii glæder sig til sidste FCK-test før foråret, mens han ser FCK-mandskabet i en stærk forfatning.

FC København har set skarpe ud i denne sæson, og opstarten har ikke været nogen undtagelse. Den danske topklub har på det seneste testet formen i Dubai mod gode modstandere, hvor det er blevet til flotte resultater - Blandt andet efter en dramatisk test mod svenske Malmö FF. 

FC København har dog endnu flere ting, der skal forbedres før premieren mod Esbjerg. Det understreger Bashkim Kadrii, der dog glæder sig over god form hos FCK-mandskabet: 

- Det er gået fint i vores tidligere træningskampe. Vi har set stærke ud og spillet godt, men der er altid noget man kan bygge videre på og forbedre, og det skal vi selvfølgelig bruge Rosenborg-kampen til, og så er vi 100 % klar mod Esbjerg, siger Bashkim Kadrii til klubbens hjemmeside. 
 
Kadrii skal sammen med FCK-truppen vænne sig til at være tilbage i Danmark efter 12 lune dage i Dubai:
 
- Det har selvfølgelig været lidt koldt af komme hjem, for det var klart federe at træne i Dubai på grund af varmen og de gode baner. Men det er også rart nok at komme hjem, selv om det er lidt af en omvæltning. Træningen herhjemme er dog stort set den samme som i Dubai, men vi drikker bare mindre vand, udtaler offensivspilleren. 
 
FC København fører Alka Superligaen med et enkelt point ned til AaB. FCK har dog en kamp i baghånden efter en aflyst kamp mod FC Midtjylland. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO