• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Kæk Bo H.: Taktisk er det så klogt, at jeg godt kan rose mig selv

Foto: Getty Images

Bo Henriksen var i godt humør efter AC Horsens' 0-0 kamp mod SønderjyskE fredag aften.

Af Mads Bye Marboe

AC Horsens gik til landskampspause med en 2-1-sejr over Lyngby i bagagen og skulle fredag aften forsøge at følge op i Haderslev.

Her blev det til et enkelt point for Bo Henriksens mandskab, og det var et ganske retfærdigt udbytte, mente cheftræneren efter kampen.

- Det blev jo en taktisk affære, hvor vi havde meget fokus på den defensive del af det, og det havde SønderjyskE også. De turde ikke spille imellem os, og når man ikke tør spille imellem os, får man heller ikke chancer, fortæller han til TV3 Sport. 

- De skaber vel ikke en reel målchance. Den eneste, der er, er vel Ayo Okosun, som har en efter seks minutter, og så er det ellers misson impossible at score for nogle af holdene.

Henriksen var også godt tilfreds med sig selv og mente, at han havde sat sit mandskab taktisk godt op til kampen.

- Udtryksmæssigt og rent defensivt er det fremragende, hvad vi præsterer. Rent taktisk er det så klogt, at jeg godt kan stå og rose mig selv. Der er jo ikke særlig mange andre, der gør det, så nu gør jeg det selv, siger han smilende og fortsætter:

- I sidste ende er vi godt tilfredse med det, og hvis vi gør det i forhold til vores presspil, så bliver vi også dygtige mod de hold, der vil spille imellem os. Så skal vi nok finde den og fange den og lave nogle omstillingsmål. 

Østjyderne er nu på en foreløbig niendeplads med ti point for ni kampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus