Kæmpe ydmygelse: Pokalexit til Randers efter nederlag til 2. divionshold i undertal

Selvom Randers kom tidligt foran og spillede en hel time med en spiller i overtal, blev Superligaklubben alligevel sendt ud af Sydbank Pokalen af 2. Divisionsklubben Kolding IF efter forlænget spilletid

Superligaklubben Randers FC var tirsdag aften på besøg hos 2. Divisionsklubben Kolding IF i Sydbank Pokalen, hvor gæsterne selvsagt var kæmpe favoritter til at gå videre. Træner Thomas Thomasberg sparede flere spillere, men stillede stadig med profiler som Mads Aaquist, Jonas Bager André Rømer og Johnny Thomsen i startopstillingen.

Men det skulle vise sig ikke at gå helt så nemt som forventet for kronjyderne, der måtte se sig slået efter forlænget spilletid, selvom man var en mand i overtal i den sidste time af den ordinære spilletid. ´

Det startede ellers fremragende for Randers, der allerede efter seks minutter kom planmæssigt foran. Emil Riis fik sat hovedet på et indlæg fra Joel Allansson, og sendte gæsterne i front.

Hjemmeholdet Kolding kunne derfor frygte, at den tidlige føring lagde grobund for en ordentlig afklapsning, men det formåede man at undgå.

Det er særligt imponerende taget i betragtning, at Kolding spillede med ti mand i den sidste time af kampen. Efter en halv times spil tog offensivspilleren Denis Fazlagic et for langt træk, og i sin iver efter at nå bolden kom han for sent ind i tacklingen på Jonas Bager. Det betød direkte rødt kort, hvilket ikke ligefrem gjorde det nemmere for hjemmeholdet at holde håbet om miraklet i live.

Kolding kæmpede dog bravt videre, og særligt i anden halvleg holdt de Randers godt fra fadet og fik selv truet gæsterne på nogle dødbolde. Men en mand i undertal lignede det alligevel for stor en opgave, men til allersidst lykkedes det alligevel at få udlignet.

Midtbanespilleren Henrik Brodersen steg til vejrs på et indlæg bagerst i feltet, og headede udligningen i nettet med tre minutter tilbage af den ordinære spilletid. Dermed måtte de to hold ud i forlænget spilletid i forsøget på at afgøre sagerne.

Her kom hjemmeholdets ti mand overraskende nok bedst ud. Og kort inde i den andel del af den forlængede spilletid udmøntede det sig i en vild og overraskende scoring til hjemmeholdet, da angriberen Rune Nautrup på flot vis sendte bolden i mål til 2-1.

Det blev også kampens resultat, og Kolding IF formåede dermed at skabe det vilde mirakel alligevel. Omvendt må skuffelsen være gigantisk i Randers, der nok ikke havde regnet med at se en 2. Divisionsklub sætter en stopper for pokaldrømmene.

Dermed Nu kan de i stedet se frem til en udekamp mod Vejle på fredag, hvor de skal forsøge at holde snor i top 6-klubberne.

Kolding kan være rigtig stolte efter et helt igennem fremragende resultat, som de kan tage med til kampene i 2. Division, hvor man i øjeblikket ligger på andenpladsen i Pulje 1.