• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Kamil Grabara om fremtiden: Jeg lover, der vil ske noget interessant

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kamil Grabara fortæller, at han har masser af tilbud på hånden, men han vil ikke koncentrere sig om fremtiden før efter U21-EM.

Af Ole Hoffskov

Den polske målmand Kamil Grabara blev i vinter udlejet fra Liverpool til AGF, og han havde et godt halvår i Aarhus. Så godt, at de fleste AGF-fans krydser fingre for, at klubben når i mål med en forlængelse af lejeaftalen med Liverpool-keeperen.

Det er der dog ikke meget, der tyder på, at de gør.

Læs også: Avis: AGF opgiver Kamil Grabara

20-årige Kamil Grabara har lige nu fokus på det kommende U21-EM, hvor han vogter målet for Polen, og derefter skal fremtiden afklares. Han fastslår, at det ikke bliver et problem for ham at finde en klub.

- Jeg skal nok få et arbejde, jeg kommer ikke til at dø. Derfor tænker jeg ikke på, hvad der kommer til at ske i næste måned. Jeg lover, at der vil ske noget interessant med Grabara denne sommer - og det bliver ikke bare et opslag på Twitter, siger Kamil Grabara i et interview med sport.pl og tilføjer:

- Jeg udelukker ikke noget. Jeg har flere tilbud, og jeg ved endnu ikke, hvilket jeg vælger. Efter EM sætter jeg mig ned og laver en kølig beregning, og så bliver alt klart. Det kommer helt sikkert ikke til at ske, at jeg finder en ny klub under EM. 

Han fastslår, at opholdet i AGF har levet op til de forventninger, han havde på forhånd.

- Jeg tog til Danmark med det sigte at spille alle kampe, og der var også andre mål, som jeg alle indfriede. Selv om jeg spillede et halvt år på et hold, der ikke er ét af de bedste i ligaen, sluttede jeg med den højeste redningsprocent, så jeg har intet at skamme mig over. Akklimatiseringen var hurtig og effektiv. Anderledes kunne det ikke være. Fodbolden er en disciplin, der spilles på samme måde i hele verden, siger Kamil Grabara.

Kamil Grabara, der har kontrakt med Liverpool FC frem til sommeren 2022, spillede 16 kampe for AGF i foråret. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus