• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Kanstrup bakker "Duncan" op: Jeg står bag min anfører

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Morten "Duncan" Rasmussen kritiserede fyringen af Glen Riddersholm, og Pierre Kanstrup står bag kaptajnens ord. Derudover vil han helst kigge fremad.

Af Anders Dehn

En af de første i AGF til at udtale sig om fyringen af Glen Riddersholm var anfører Morten "Duncan" Rasmussen. Han var kontant i sin evaluering af ledelsens beslutning, der var en skandale og helt hen i vejret, mente han.

Mandag var første træningsdag for AGF-truppen efter Glen Riddersholms exit, og her var stemningen ikke til at lange ud efter ledelsen eller dens beslutninger. Midtstopperen Pierre Kanstrup ville dog godt bakke "Duncan" op.

- Jeg står bag min anfører i og med, at jeg også synes, det var ærgerligt med Glen. Men jeg har ikke lyst til at kommentere på andet end det, siger Kanstrup, der selv har erfaring som anfører i SønderjyskE, til stiften.dk.

- Jeg synes, vi har taget skiftet professionelt. Vi ved, at det er en del af gamet. Vi kunne alle sammen godt lide Glen og stod bag ham, men det er den mørke side af fodbolden. Det er en kynisk verden. Nu er der en ny træner, og nu er det ham, vi skal spille under.

Med den sidste del af sin udtalelse lægger Kanstrup sig i det spor, der var temaet blandt de fleste udtalelser fra AGF-spillerne efter mandagens træning. De ville egentlig helst se fremad.

Gør de det, kan de i den nærmeste tid se en landskampspause og dernæst først kamp om to uger. Skæbnen vil, at den kamp kommer til at stå mod David Nielsens gamle klub, Lyngby BK.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020