• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mads Bye Marboe

Kanstrup vender hjem: Er blevet mere mentalt rustet

Foto: Getty Images

Pierre Kanstrup vurderer, at han vender tilbage til Danmark som en mere erfaren og mentalt stærkere fodboldspiller.

Af Mads Bye Marboe

Pierre Kanstrup er tilbage i SønderjyskE. Det står klart, efter at Superliga-klubben fredag formiddag kunne præsentere forsvarsspilleren på en treårig aftale.

Det er to og et halvt år siden, at Kanstrup forlod SønderjyskE til fordel for AGF. Nu glæder han sig over at være tilbage i klubben, der gav ham chancen for at udfolde sig på øverste niveau i Danmark.

- Jeg havde en følelse af lykke, lige efter jeg skrev under. Da jeg kom hjem til min hustru bagefter, beskrev jeg det som en lykkerus. Jeg er glad og stolt over, at jeg nu vender hjem, siger Pierre Kanstrup til klubbens hjemmeside.

Læs også:Kanstrup klar til Tyrkiet: En af de bedre klubber til at betale løn

- SønderjyskE har betydet rigtig meget for min karriere. Det var klubben, der troede på mig og turde hente mig op fra 1. division. Det var den klub, der satte gang i det hele. Jeg har oplevet meget med SønderjyskE, hvor vi kæmpede for overlevelse, og hvor det hele kulminerede med sølvmedaljerne. Det er en klub, der betyder rigtig meget for mig, og jeg er meget glad for, at jeg nu vender tilbage.

Kanstrup gennemgik blandt andet en svær tid i tyrkiske Erzurumspor, inden han slap væk og skiftede til norske Vålerenga.

Han føler således, at han vender tilbage som en mentalt stærkere spiller - og så understreger Kanstrup, at han på ingen måde er færdig, selvom han har rundet de 30 år.

Læs også:Pierre Kanstrup om AGF-tiden: Jeg er skuffet over mig selv

- Jeg er stadig den samme fodboldspiller, men jeg har været ude at opleve en smule både fodboldmæssigt og på selve livet. Jeg er blevet mere mentalt rustet. Men jeg er stadig kun 30 år, og jeg er på ingen måde færdig, og jeg kommer for at spille, og vi skal ud og skrabe nogle point sammen til SønderjyskE.

Kanstrup oplevede i løbet af sin SønderjyskE-tid at blive udnævnt til anfører, og selv om det på nuværende tidspunkt er Marc Pedersen, der besætter dette erhverv, har han ikke tænkt sig at agere anderledes end tidligere.

- Nu er det min gode ven Marc P., der har kaptajnrollen, og det gør han fantastisk, selv om han lige nu sidder ude med en skade. Jeg glæder mig til at komme under hans vinger. Men jeg ved også, hvad jeg selv kan bidrage med, og jeg vil stå ham bi sammen med de andre ledere, der er i gruppen. Det betyder ikke så meget, om du har bindet på eller ej. Jeg vil bidrage med det samme, som da jeg sagde farvel for et par år siden.

Pierre Kanstrup tilslutter sig resten af truppen den 6. januar, hvor spillerne vender tilbage fra vinterpause.

Læs også:Kanstrup valgte tyrkisk klub: Der var ingen dialog med AGF

Læs også:Nytårsbombe: SønderjyskE henter tidligere anfører hjem

Læs også:SønderjyskE havde ikke råd til Kanstrup: Så trådte trofast sponsor til

---------------------------

Se OB - FC Nordsjælland og Randers - AGF i weekendens Superliga på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

LIVE: MÅL - Sisto scorer

FC Midtjylland snublede i første runde af Superligaen men har siden genoprettet selvtilliden ved at sikre europæisk g...

Mere Superliga

Fokus