• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Kanstrup vil adressere AGF-problemer: Lad os tale om elefanten i hjørnet

Foto: Jan Christensen/Getty Images

I stedet for at lade, som om problemerne i AGF ikke er der, er det bedre at tage hånd om dem og tale om dem. Det nævner Pierre Kanstrup som løsningen på at få holdet til at leve op til det potentiale, han mener, det har.

Af Anders Dehn

Pierre Kanstrup er sådan set ikke i tvivl. Han ved med sig selv, at AGF har mere i sig end den 11. plads, som holdet ligger på efter et skuffende efterår. Problemet er bare, at de hviie ikke har været i stand til at overføre høj individuel kvalitet til kollektiv ditto.

Til gengæld har Kanstrup også en løsning på den kroniske AGF-situation, hvor præstationerne inden på banen ikke lever op til forventningerne. Det handler i første omgang om at identificere udfordringerne og tale om dem.

- Vi skal pinpointe, hvad det er, vi går og tumler med, i stedet for at lade være med at snakke om det. Som David (Nielsen, cheftræner, red.) så flot sagde forleden dag: Vi kan lige så godt snakke om den elefant, der står ovre i hjørnet, i stedet for bare at gå uden om den. Så det, er jeg ret sikker på, er vejen frem. Få løst de ting, som vi går og tumler med. Det være sig på banen, det være sig uden for banen, i stedet for at man går med det selv, siger Pierre Kanstrup i et interview med AGF TV.

I indslaget, som du kan se i videoen i toppen af artiklen, kommer Kanstrup også ind på sit første halve år i klubben, som bestemt ikke har været noget at råbe hurra for - hverken individuelt eller som hold, mener han. 

Kanstrup og co. holder lige nu juleferie og begynder træningen frem mod forårssæsonen den 4. januar. Holdet spiller første Superliga-kamp ude mod Hobro IK den 12. februar.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020