Karakterer: AGF - FC Vestsjælland

Se tipsbladet.dk's bedømmelser af spillerpræstationerne i kampen på AutoC Park mellem AGF og FC Vestsjælland.

Tipsbladet.dk på NRGi Park:

AGF:

Steffen Rasmussen - 4
Lavede flere flotte redninger. Blandt andet efter 24. sekunder, så AGF ikke fik en katastrofestart på kampen.

Alexander Juel Andersen - 3
Var en smule presset af Michael Lumbs fremstød, men fik lukket af for den tidligere AGF'er, som kampen skred frem.

Petri Pasanen - 2
Koncentrationen svigtede efter et par og 20 sekunder, hvor hans fejlclearing endte med at give Michael Lumb en gigachance. Spillede under niveau.

Anders Kure - 4
Ikke den bedste boldspiller, men til gengæld en fighter uden lige. Var matchet godt med hovedstødsstærke Dennis Sørensen.

Mikkel Kirkeskov - 3
Defensivt var lidt op og ned. Offensivt kom han godt med frem og vandt det frispark, der førte til 1-0 scoringen.

Dominic Oduro - 2
Gjorde det sådan set fint, for han var godt med i spillet og kom frem til chancer. Misbrugte en stor, stor mulighed ved stillingen 0-0, og det trækker ned. Udgik efter 59 minutters spil.

Kasper Povlsen - 2
Startede godt, men lavede mange fejl i løbet af kampen. Lavede et dumt straffespark på Michael Lumb. Udgik ved anden halvlegs start.

Casper Sloth - 3
Fine afleveringer og udstråler masser af ro. Lavede en fornem assist ved målet til 1-0. AGF får svært ved at holde på Casper Sloth, når transfervinduet åbner.

Osama Akharraz - 3
Masser af drev i den med bold og en rigtig fin defensiv indsats, hvor Osama Akharraz lavede et stort løbearbejde.

Jesper Lange - 2
Arbejdede hårdt, men kom ikke frem til noget som helst. Udgik efter 76 minutters spil.

Søren Larsen - 5
Pandede et fornemt frispark fra Casper Sloth i nettet. Gjorde det, han var på banen for: Nemlig at lave mål. Scorede sit andet mål et minut før tid.

Indskiftninger:

Martin Jørgensen - 3
Kom på banen ved anden halvlegs start. Stabiliserede AGF's spil på midtbanen, hvor Kasper Povlsen havde lavet en del fejl.

David Devdariani - 2
Kom på banen efter 59 minutters spil. Havde muligheder, men virkede uskarp.

Davit Skhirtladze - UB
Kom på banen efter76 minutters spil.

FC Vestsjælland:

Thomas Mikkelsen - 4
Lavede som sin kollega i det andet mål nogle gode redninger og var chanceløs ved Søren Larsens scoring.

Jan Kristiansen - 3
Spillede en wing-back i et 5-3-2 system, og den tidligere Brøndby-spiller gjorde det pænt.

Oliver Lund - 2
Havde problemer med Osama Akharraz' speed, når AGF-kanten kom i fuld fremdrift.

Lasse Nielsen - 3
En udmærket indsats i det centrale forsvar. AGF kom til chancer, men for det meste kæmpede Lasse Nielsen og resten af forsvaret godt.

Michael Christensen - 3
Spillede en udmærket kamp. Kom lidt skidt fra start med en del tabte dueller til Dominic Oduro, men fik rettet godt op i løbet af kampen.

Michael Lumb - 4
Brændte et par store muligheder, men skal have ros for at fortsætte med at klø på. Fik det straffespark, der førte til 1-1 scoringen.

Henrik Madsen - 3
Startede skidt, men spillede sig i den grad op. Skulle have scoret sidst i første halvleg, hvor han fik en god mulighed.

Morten Bertolt - 2
Før FC Vestsjællands scoring til 1-1 havde Bertolt og midtbanen ikke fat i meget, men efter scoringen sad de på meget.

Rasmus Festersen - 4
Var chanceskabende og sikker, da han fik chancen fra straffesparkspletten. En rigtig fin kamp af Festersen, der var en del af en tremands-midtbane.

Joel Tshibamba - 2
Misbrugte et par store chancer, som han skulle have gjort mere ved. Kom frem til chancerne, hvilket er det mest positive at sige om indsatsen. Udgik efter 70 minutters spil.

Dennis Sørensen - 3
Kom ikke selv til de store chancer, men var indblandet i de fleste af FC Vestsjællands chancer.

Marc Dal Hende - 5
Kom på banen efter 70 minutters spil. Fik kun 20 minutter, men nåede at score et fantastisk mål.