• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Kasper Fisker åbner op om svær periode: Måtte tage antidepressiv og sovemedicin

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Brøndby IF's Kasper Fisker har gennem sin lange skadesperiode været et mørkt og depressivt sted, og han har måttet tage medicin for at sove og komme gennem dagen. Nu er han dog på den anden side.

Af Anders Dehn

De seneste to år har Kasper Fisker døjet mere med skader, end han har spillet fodbold. Det har sat sine spor, og i løbet af den seneste skadesperiode har han været et mørkt og depressivt sted, fortæller han til Spillerforeningen.

Brøndby-spilleren var netop kommet tilbage fra et langt skadesforløb i sommeren 2019, da han i august løb ind i en alvorlig knæskade. Den måtte han opereres for på ny i begyndelsen af foråret.

De mange tilbageslag og smerter har gjort livet surt, og i perioder måtte Fisker medicinere sig selv for at finde ro om natten.

Læs også:Brøndby forlænger med Fisker og Tørnes: Gør sæsonen færdig

- Jeg har været et meget mørkt sted i forhold til min karriere. Jeg har døjet rigtig meget med mit ben og har haft mange smerter. Og jeg har været et halv – hvis ikke helt – depressivt sted. Primært på grund af smerter og søvnmangel, fortæller han til Spillerforeningen.

- I forhold til min depressive periode har jeg taget en masse medicin. Faktisk antidepressiv medicin og sovemedicin. Det var hårdt at erkende, at man skulle tage det. Jeg havde meget svært ved, at jeg skulle dope mig med medicin, så det var svært mentalt at skulle gøre det.

Læs også:Tæt på frit valg på alle hylder for Niels Frederiksen

- Jeg fik ikke antidepressive på grund af depression, jeg fik det på grund af nervesmerter. Det er væsentligt at notere sig. Men det var hårdt for mig at acceptere som sportsmand, at man skulle tage så meget medicin for at sove og for at komme igennem dagen, synes jeg.

Kasper Fisker er dog kommet sig over sine skadesproblemer. Derfor er han nu klar til at spille, hvis cheftræner Niels Frederiksen giver ham chancen. Han fik også spilletid i en testkamp i coronapausen.

Den 32-årige midtbanespillers kontrakt med Brøndby udløber den 31. juli.

Læs også:To gode Brøndby-nyheder: Ingen smittede - spiller gør comeback efter et år

Læs også:Ikke klar til kamp: Brøndby må undvære tre mand i aften

Læs også:Mraz bliver i Brøndby sæsonen ud: Har ikke diskuteret længere frem

Superliga

Mere Superliga

Fokus