• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Kasper Fisker skal opereres igen: Satser på comeback i denne sæson

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

En nerve i knæet har gennem et stykke tid voldt Kasper Fisker så mange smerter, at han nu skal gennem en ny operation for at komme det til livs. Han forventer dog ikke, at det rykker hans comeback yderligere tilbage.

Af Anders Dehn

Kasper Fisker brugte store dele af sidste sæson på tribunen, mens han plejede en alvorlig knæskade. Fra begyndelsen af denne sæson var han dog tilbage i fuldt vigør, og han nåede lige at etablere sig med tre startpladser i Superligaen, før uheldet var ude igen.

Brøndby-spilleren fik endnu en grim skade i 3-0-nederlaget til AGF i august, og prognosen lød, at han med lidt held ville være tilbage til allersidst i denne sæson. Siden blev Fisker opereret og har genoptrænet, men nu venter endnu en tur under kniven.

Læs også:Langtidsskadet Brøndby-midt frygter at have spillet sin sidste kamp for klubben

- Min genoptræning går rigtig godt, og jeg følger den plan, der er lagt. Jeg har dog i et stykke tid været besværet af smerter i venstre knæ, især om natten når jeg skal sove. Det er en nerve i knæet, som er irriteret, og jeg skal derfor have en mindre lokal operation i knæet her til eftermiddag, så det kan blive fikset, siger han til brondby.com.

Selv om han skal opereres igen, forventer Fisker dog ikke, at det udsætter hans comeback.

Læs også:Brøndby-direktør bekræfter: Midtbanespiller er på vej væk

- De næste par uger bliver lidt mere stille end normalt på grund af operationen, men da skaden er så lang, så sætter det mig ikke umiddelbart tilbage og mit mål er stadig at komme i spil i slutningen af sæsonen, siger han.

Kasper Fiskers fremtid er dog stadig uafklaret. Hans kontrakt med Brøndby IF udløber efter sæsonen, og så længe han er skadet, har han sværet ved at spille sig til en ny kontrakt enten på Vestegnen eller et andet sted.

Midtbanespilleren sagde selv i kølvandet på skaden, at han frygtede, at han havde spillet sin sidste kamp for klubben. 

Læs også:Overblik: Superligaens kontraktfrie spillere

Læs også:Brøndby-midt tilbage fra skade: Jeg vil ikke love for meget

Læs også:Brøndby sender uklare signaler om Hany Mukhtar-erstatning