• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Kasper Hjulmand kan være et emne som Rosenborg-træner

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Ifølge Tromsø-medie er Kasper Hjulmand en af to emner til jobbet som træner for Rosenborg - det andet emne er Tromsøs træner.

Af Kenneth Jensen

Kasper Hjulmand leverer et godt stykke arbejde i FC Nordsjælland, hvor han ud over at holde klubben i toppen af dansk fodbold er med ttil at udvikle unge spillere, der - hvis de er gode nok - sælges videre til udlandet.

Men det kan være, at Farum-klubben skal kæmpe lidt ekstra for at holde på sin dygtige træner, for han meldes interessant for norske Rosenborg.

Læs også: Vildt drama: Bendtner sendte Rosenborg videre i Champions League

De norske mestre, der har Nicklas Bendtner, Mike Jensen og Malte Amundsen i truppen, tog torsdag konsekvensen af en lidt sløj sæson og sagde farvel til Kåre Ingebrigtsen, og det er Tromsø-mediet itromso.no, der mener, at Rosenborg nu kigger på Kasper Hjulmand samt Tromsø-træner Simo Valakari.

Kåre Ingebrigtsen fik fire år i spidsen for Rosenborg, der tidligere i ugen flirtede med et tidligt exit i Champions League-kvalifikationen. Dog blev islandske Valur slået ud efter et sent straffesparksmål af Nicklas Bendtner.

Kasper Hjulmand er i gang med sin anden periode i FC Nordsjælland. Han har tidligere været træner for den tyske klub Mainz, men det job mistede han i starten af foråret 2015 efter en dårlig periode. Siden december 2015 har han været træner for FC Nordsjælland.

Valakari har siddet i jobbet som træner for Tromsø i et år.

Rosenborg ligger i øjeblikket nummer to i Eliteserien - der er spillet 16 af 30 ligakampe.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.