• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Katastrofalt nederlag i Superligaen: Top-6 er afgjort

Katastrofalt nederlag i Superligaen: Top-6 er afgjort
Foto: Getty Images

Med nederlaget til Hobro IK er Randers FC færdige i kampen om at komme med i top-6. I hvert fald er kronjydernes chance nu kun teoretisk.

Af Torsten Kjems Hansen

Randers FC hentede kun et point i torsdagens udekamp mod AGF, og da det mandag blev til nederlag til Hobro IK på hjemmebane, kan Randes maksimalt slutte på 38 point, hvis det bliver til sejr ude over FC København i sidste spillerunde.

Men det betyder også, at Brøndby, FC Nordsjælland og AGF nu alle sammen med FCK og FCM endegyldigt er klar til top-6, da alle hold har flere end de 38 point.

Randers FC’s chance for alligevel at klemme sig ind i medaljeslutspillet hænger i den absolut tyndeste tråd, da det ud over sejren over FC København også kræver at AaB taber til AGF i sidste spillerunde af grundspillet. Og sammenlagt skal Randers indhente AaB’s målscore, der lige nu er syv mål bedre.

Altså vil det kræve en solid Randers-sejr og tilsvarende et klart AaB-nederlag for at de hold bytter plads i tabellen.

Det virker næppe sandsynligt, at de ting kommer til at gå Randers vej, hvilket betyder, at top-6 med al sandsynlighed kommer til at bestå af følgende hold:

FC Midtjylland.
FC København.
FC Nordsjælland.
AGF.
Brøndby IF
AaB.

Stillingen i Superligaen:

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Mere Superliga

Fokus