Kenneth Andersen: Kunne være løbet ned i hjørnet

FCM-træneren var skuffet over resultatet i Esbjerg, men påpeger at det ikke kun var det sidste minut, der gik galt.

FC Midtjylland smed sejren i Esbjerg i allersidste sekund, da hjemmeholdet slog til i et kontraangreb. Kort forinden havde FCM-spillerne haft bolden oppe ved Esbjergfeltet.

Og selvom man i bakspejlet kan sætte spørgsmålstegn ved, hvorfor FCM-spillerne lod sig kue til sidst, så påpeger klubbens cheftræner, Kenneth Andersen, at det ikke kun var dén situation, der var afgørende i kampen.

- Det er ikke kun dér, vi kunne have gjort det anderledes. Vi kunne selvfølgelig have løbet ned i hjørnet med bolden, eller måske have skabt en to mod én mod keeperen til sidst. Men generelt over hele kampen får vi skabt nogle store chancer, som vi skal have mere ud af, siger cheftræneren til FCMTV.

FC Midtjylland dominerede store dele af kampen. Selvom gæsterne kom bagud i starten af første halvleg, så kom de hurtigt tilbage på 2-1. Men den føring holdt lige præcis ikke til slutfløjt, da Adrian Petre prikkede udligningen i mål til sidst.