• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Friis Daugbjerg

Kent Nielsen skuffet over dårlig indsats i Randers

Foto: Lars Ronbog // Getty Images

Kent Nielsen blev søndag interviewet til klubbens hjemmeside, hvor han ikke lagde skjul på, at indsatsen mod Randers ikke var god nok. Der er meget der skal arbejdes på, siger han.

Af Anders Friis Daugbjerg

Silkeborg IF står stadig efter otte opgør i Superligaen uden en sejr, efter man i går gik fra Randers FCs grønsvær med et nederlag på 2-0.
Det jyske mandskab, som har haft en mere end svær sæsonstart, haltede gevaldigt over hele linjen, hvor blandt andet viljestyrke og mangel på fysik, var udslagsgivende, mener Silkeborg træner Kent Nielsen:

- Vi er skuffede over det indhold, vi leverede i dag, og det kan vi slet ikke være tilfredse med. Vi tabte kampen på mange parametre, og fysisk havde vi det svært mod et duel-stærkt Randers-hold. Skulle vi have haft en chance for sejr, skulle vi have vundet duellerne og dermed andenboldene, og vi skulle have spillet hurtigere, når vi havde bolden. Når vi ikke gjorde det, er det svært at vinde fodboldkampe, siger Kent Nielsen til Silkeborgs hjemmeside.

Med nederlaget søndagens, kunne man måske tænke, at optræk til en fyring for Silkeborg-manageren, men den spekulation, har sportschef Jesper Stücker allerede lukket ned:

- Kent Nielsen klør på, og vi har fuld tiltro til, at det nok skal lykkes os at få skabt et konkurrencedygtigt hold, siger Jesper Stücke.

Silkeborg IF kan dog se frem til oprejsning allerede onsdag, hvor man møder Herlev i den danske pokalturnering.

Superliga

Mere Superliga

Fokus