• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Kian Hansen: Det er det rigtige skridt at tage

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Forsvarsspilleren er ny mand i FC Nordsjælland, og han glæder sig til udfordringen.

Af Kenneth Jensen

Superliga-klubben FC Nordsjælland hentede forsvarsspiller Kian Hansen i FC Midtjylland.

Den transfer kom lidt ud af det blå, men FC Mditjylland har mange centrale forsvarsspillere, og FC Nordsjælland savner noget rutine efter salget af Victor Nelsson.

Kian Hansen glæder sig til at prøve sig af i en ny klub.

- Jeg glæder mig meget til at begynde i FCN og til at få en ny rolle som fodboldspiller og menneske. Jeg har spillet i udlandet, været med omkring det danske landshold og spillet fast med i toppen af en liga, så jeg er vant til at være i en trup, hvor de fleste er jævnaldrende eller ældre end mig selv, og hvor alle ved lige præcis, hvad de skal gøre, og hvad der forventes af dem. Det har været en god tid i FCM, og jeg vil gerne takke alle der for den, men jeg kan mærke en trang og lyst i mig selv til at give noget videre, siger han til FC Nordsjællands hjemmeside og siger:

- Til at være en af de ældre, til at dele ud af mine erfaringer og være med til at hjælpe sindssygt dygtige og sultne unge mennesker med at udvikle sig selv på og uden for banen. Hver eneste dag til træning og i kamp. Det tror jeg på vil give mig selv ny energi og motivere mig endnu mere til at fortsætte min egen udvikling også, og der findes næppe et bedre sted til sådan en udfordring end i FC Nordsjælland. Derfor er der slet ingen tvivl hos mig om, at det her er det rigtige skridt for mig at tage, og jeg glæder mig som sagt meget til at komme i gang.

Kian Hansen, 30 år, nåede at spille fire sæsoner i FC Midtjylland - han endte med at blive en meget vigtig figur og var med til at vinde mesterskabet for FCM i 2018 samt pokalturneringen i 2019. I 2015/2016-sæsonen var han med til at spille FC Midtjylland i Europa League-gruppespillet.

- Jeg er evigt taknemmelig for, at FC Midtjylland hentede mig hjem i 2015. Dermed fik jeg chancen for at spille med i toppen af dansk fodbold, og det har jeg nydt. Vi har oplevet store ting sammen, og jeg har kun godt at sige om FC Midtjylland, siger Kian Hansen til FC Midtjyllands hjemmeside og forklarer:

- Muligheden i FC Nordsjælland harmonerer godt med de ønsker, vi har som familie, og jeg vil gerne takke FC Midtjylland for alt.

Hansen har udover FCM spillet i Esbjerg og Nantes.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020