• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Kian Hansen efter endnu et sent pointtab mod EfB: Det er håbløst

Kian Hansen var bestemt ikke i sit bedste humør efter FC Midtjyllands 2-2-kamp mod EfB søndag eftermiddag.

Af Oliver Okstrøm

Det skete i grundspillet, og nu skete det igen i slutspillet for FC Midtjylland. Endnu engang gik de ind i overtiden med en 2-1-føring mod EfB på udebane, og igen endte det alligevel med 2-2 på resultattavlen.

Det var noget, som FCM's Kian Hansen havde svært ved at se det lyse i. Det gjorde han klart i et interview med Canal 9 umiddelbart efter kampen.

- Det er håbløst. Vi gør det en gang til hernede. Vi er foran indtil langt inde i overtiden to gange, og vi pisser det væk. Det er håbløst, lyder det fra midterforsvareren.

Kian Hansen peger desuden på, at FC Midtjylland inden havde muligheden for at gøre det af med EfB før udligningen til 2-2. 

- Vi har jo også chancerne til at lukke den i dag. Om vi skulle have haft tre point? Det ved jeg ikke. Vi spiller ikke en specielt god kamp, men når vi fører med tre minutter igen, så skal vi have tre point, siger Hansen. 

Afstanden til FC København på førstepladsen er efter midtjyllands nye pointtab på to point, og FCK'erne er i skrivende stund ikke færdige med deres kamp mod OB, hvor københavnerklubben altså kan tage et stort skridt væk fra FCM i topkampen.

FC Midtjylland møder OB i næste runde.

Superliga

Mere Superliga

Fokus