Kirkevold scorede igen, da Hobro slog 1. divisions bundprop i testkamp

Hobro IK's topscorer, Pål Alexander Kirkevold, har fortsat målformen fra efteråret og scorede endnu en gang, da holdet vandt 2-1 over Skive IK.

Da Hobro IK i fredags spillede 2-2 mod FC Midtjylland i holdet første træningskamp denne vinter, scorede Pål Alexander Kirkevold det første mål. I dag gjorde han det så igen, da holdet slog Skive IK med 2-1.

Dermed ligner den norske bomber en mand, der har tænkt sig at fortsætte den tendens, han etablerede i efteråret. For med 13 kasser sparkede han sig ind på andenpladsen på topscorerlisten, og nu er det altså blevet til to i to testkampe.

Få minutter før pausen fik Skive udlignet, men den føring holdt ikke langt ind i anden halvleg. Den var således blot seks minutter gammel, da Mikkel Mejlstrup Pedersen satte 2-1-målet ind.

I løbet af kampens sidste 40 minutter nåede Skive at få bolden i nettet igen, men dommerteamet både vinkede og fløjtede for offside. Dermed undgik Hobro at smide endnu en føring, som det var tilfældet mod FC Midtjylland, hvor Rafael van der Vaart udlignede i overtiden.

Oprykkerne kan nu se frem til at tage på træningslejr i Tyrkiet om tre dage, hvor der venter yderligere to testkampe: mod polske Zaglebie Lubin og tjekkiske FC Slovacko.