• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Kirkevold ser ud til at blive i Hobro

Sidste sæsons Superliga-topscorer ender formentlig med at blive i Hobro, fordi han har døjet med en skade det meste af sommeren.

Af Kenneth Jensen

Både Hobro IK og sidste sæsons Superliga-topscorer Pål Alexander Kirkevold var indstillede på, at denne sommer var tidspunktet, hvor den norske angriber skulle sælges for millioner af danske kroner, men en skade tidligt på sommeren har fået interessen til at dale, og der er ikke længere tro på, at det sker.

Selv om Pål Alexander Kirkevold er tilbage i aktion efter sin skade, er interessen for ham ikke stor nok til, at der for alvor er tro på, at det kan ende med det store salg.

Det fortæller sportschef Jens Hammer Sørensen.

- Jeg tror ikke rigtigt på det (et salg, red.). Der har jo ikke været noget, siden han fik sin skade. Nu er han tilbage, og det er vi glade for. Han er i fuld vigør, det kunne vi se med kampen mod AGF, men sådan rent praktisk bliver det svært (at sælge). Også med et lægetjek. Men jeg har også været i dansk fodbold længe nok til at vide, at man aldrig skal sige aldrig, siger Jens Hammer Sørensen, Hobros sportschef, til tipsbladet.dk.

Pål Alexander Kirkevold forlængede for et halvt års tid siden sin aftale med Hobro IK, så han er på kontrakt frem til sommeren 2021.

Angriberen scorede i sidste sæson 22 Superliga-mål, og det ser nu ud til, at han får nogle måneder endnu i dansk fodbold. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus