• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Klar til at overtage efter Grabara: Tror på, jeg kan blive nummer et i AGF

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Spanske Oscar Whalley håber på, at det nu er hans tur til at stå for AGF. Men han ved også, at han skal vinde pladsen, efter Kamil Grabara har forladt klubben.

Af Kenneth Jensen

Superliga-mandskabet AGF havde i foråret gavn af Polens U21-landsholdsmålmand Kamil Grabara, men polakken er vendt tilbage til Liverpool, og det betyder, at der nu igen er åben kamp om pladsen i målet i Aarhus.

Oscar Whalley er favorit til at tage pladsen i målet tilbage - en plads, han havde i efteråret 2018 - men det kræver også, at han holder blandt andre Kasper T. Kristensen bag sig i kampen om målmandsposten.

Målmanden, der tidligere har stået i La Liga, håber nu på at tage jobbet permanent.

- Jeg tager ikke noget for givet. Jeg skal vinde pladsen for at få lov til at spille. Men hvis jeg kan præstere godt, som jeg synes, jeg gjorde i dag (tirsdag, red.), og få helt styr på de høje bolde, har jeg en tro på, at jeg kan blive målmand nummer et i AGF, siger Oscar Whalley til Aarhus Stiftstidende.

Tirsdag stod den 25-årige Oscar Whalley, da AGF spillede testkamp mod AC Horsens, og han holdt modstanderen fra fadet, så det endte med en sejr til AGF og et clean sheet til Oscar Whalley.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.