• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Kløve: Randers-kamp er ligeså vigtig som de ti i slutspillet

Foto: Jan Christensen/Getty Images

OB's Troels Kløve ser bestemt ikke kampen mod Randers som betydningsløs, selvom fynboerne allerede er sikre på en plads i top seks.

Af Oliver Okstrøm

Troels Kløve spillede en stor rolle, da OB vandt med 2-1 over AGF i mandags og sikrede sig en plads i mesterskabsspillet i denne sæson. Nu venter der er en kamp mod Randers, og selvom top seks er på plads, så er kampen på ingen måde mindre betydningsfuld.

Det fortæller Kløve i et interview på OB's officielle hjemmeside.

- Kampen på søndag er en kamp, der har ligeså stor betydning, som de ti der venter i slutspillet. Der er som altid tre point på spil, så kampen på søndag er mindst ligeså vigtig som den første, der venter i slutspillet. Vi skal fortsætte ud af samme spor og have maksimalt fokus på den opgave, der er foran os, så tror jeg på, det kan blive rigtig godt, siger Kløve.

Det har i denne sæson været den bedste i syv sæsoner indtil videre for OB'erne, og det er noget, som midtbanespilleren sagtens kan mærke på både hjemmebane og udebane.

- Vi kan godt mærke på opbakningen, at vi har tur i den. Vi er inde i en god stime, og det får flere folk på lægterne – det er to ting, der forstærker hinanden. Flere mennesker giver bedre opbakning, og når opbakningen er god, så giver det os spillere noget ekstra, når kampen er i gang, siger han og fortsætter:

- Så vi kan godt mærke, at vores nuværende stime med flere sejre i træk har fået folk ud af stuerne og ud på stadion, og det er sindssygt fedt, at vi alle i Odense kan være en del af den optur, der er lige nu, lyder det fra Troels Kløve.

Kampen mellem OB og Randers spilles søndag klokken 17, og den sendes direkte på Eurosport 2.

Superliga

Mere Superliga

Fokus