Kongemål gav Brøndby sejren over AGF

Dominik Kaiser grundlagde sejren over AGF med et fantastisk mål.

Det var i høj grad hjemmeholdet, der sad på tingene i første halvleg af opgøret mellem Brøndby og AGF. 62 procents boldbesiddelse og et klart overtal i chancer og skud på mål vidnede om, at det var et spørgsmål om tid, før der kom en scoring.

Blandt andet var Erceg tæt på flere gange.

Men gæsterne bed også fra sig undervejs. Det lykkedes Stage at få bolden i nettet, men målet blev annulleret. Mmaee kan også føle sig snydt for et straffespark, da han blev nedlagt af Jung i feltet. Dommeren mente dog ikke, at det var ulovligt.

Status var altså, at holdene gik til pausen med 0-0 på tavlen. Efter pausen fortsatte Brøndby presset. Efter en times spil var det Mukhtar, der var tæt på at score på et forsøg.

Efter 67 minutter kom målet så. Og det var virkelig ventetiden værd. Dominik Kaiser spillede bandespil i luften med Mukhtar, inden Kaiser helflugtede på mål fra 25 meter. Og bolden blev tordnet ind bag Whalley i AGF-målet.

16 minutter senere nedlagde Oscar Whalley Uhre i feltet og fik sit andet gule kort i kampen. Ud med ham og Wilczek var klar fra pletten. Herfra sparkede han via den ene stolpe bolden ind bag den nyindskiftede Kasper Kristensen.

Kort før tid var Mikael Uhre på plads inde i feltet, hvor han var tæt på at helflugte bolden i mål. Kanstrup fik dog blokkeret skuddet på stregen.

Det endte 2-0, og Brøndby kom dermed tilbage på sejrssporet med den første sejr i fire kampe.