OB satser på én ny spiller inden transferdeadline
2016-01-14 18:09
Foto: ob.dk/Morten Wamsler

OB har haft et godt øje til den tidligere nigeriansk landsholdsspiller Christian Obodo.

OB vil rigtig gerne have en central midtbanespiller i det igangværende transfervindue.

Tidligere har fynboerne været tæt på den tidligere FC Midtjylland-spiller Izunna Uzochukwo, men det skifte blev til sidst bremset af nigerianerens russiske klub Amkar Perm. Izunna er imidlertid ikke den eneste med nigeriansk pas, som OB har haft i kikkerten.

Allnigeriasoccer.com skriver, at OB har luret på den tidligere landsholdsspiller Christian Obodo, der kan mønstre et fint CV, som tæller blandt andre Fiorentina og Udinese. Sidstnævnte repræsenterede han i syv år med to lejeophold undervejs.

Nu er han gratis efter et ophold i Skoda Xhanti, men det bliver ikke til noget skifte til OB for Obodos vedkommende. Fynboerne ville gerne have nigerianeren til prøvetræning inden en eventuel kontraktsnak, og det afviste midtbanespilleren blankt. I stedet er han på vej til en klub i Rumænien.

Christian Obodo har tidligere været en del i spalterne for sin gøren og laden udenfor kridtstregerne. Tilbage i 2012 blev han kidnappet og holdt som gidsel i 24 timer i Lagos, inden han blev befriet af politiet. Desuden er han tidligere sammen med en kammerat blevet stoppet af politiet i besiddelse af 52 gram marijuana.

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?

SUPERLIGA-VIDEO