Kriseramte Hamburger SV bankede OB

Hamburger SV har ikke vundet i en evighed i Bundesligaen, men torsdag eftermiddag vandt holdet 3-0 over OB i en testkamp.

Hamburger SV er midt i en kæmpe krise, som er tæt på at koste den tyske storklub pladsen i Bundesligaen. Sker det, vil det være første gang nogensinde, at HSV ikke er repræsenteret i Tysklands bedste selskab.

Hamburger SV har ikke vundet i 14 kampe i træk, men torsdag eftermiddag fik holdet en sejr, da OB var et smut i Tyskland for at spille testkamp. Fynboerne tabte opgøret 0-3.

Det tyske hjemmehold scorede to hurtige mål i første halvleg. Andre Hahn gjorde det til 1-0 efter otte minutter, og ti minutter senere fordoblede Lewis Holtby føringen til 2-0. 3-0 blev det med et kvarter igen, da Sejad Salilovic omsatte et straffespark begået af Joao Pereira.

OB gav blandt andet fuld spilletid til Thomas Mikkelsen i målet, mens der også var minutter i benene til unge Julius Eskesen.