Kriseramte Lyngby fik bøllebank af Nordsjælland i målrig testkamp

Lyngby BK tabte lørdag med 6-3 til FC Nordsjælland i en testkamp - AaB vandt i Sverige.

Der har været nok at tale om i Lyngby BK de seneste par dage, efter at klubben er blevet truet med en konkurs, da klubbens nuværende hovedaktionær, Hellerup Finans, er i opløsning.

Lørdag skulle spillerne så forsøge at glemme alle spekulationerne uden for kridtstregerne, da de gæstede rivalerne FC Nordsjælland på Right to Dream Park i en træningskamp.

Problemerne så dog ud til at være blevet taget med på banen, for efter fem minutter havde Ernest Asante bragt FC Nordsjælland i front. Tre minutter senere fordoblede Mikkels Damsgaard føringen, og efter 22 minutters spil scorede den unge amerikaner Jonathan Amon til 3-0.

Mathias Jensen scorede på straffespark efter en halv times spil, og det blev også 5-0 inden pausen, da Mikkel Damsgaard krøllede bolden op i hjørnet tre minutter senere.

10 minutter inde i anden halvleg fuldendte Damsgaard sit hattrick, og dernæst fik gæsterne pyntet lidt på opgøret. Bror Blume scorede på en omstilling, inden at også Mikkel Rygaard og Simon Strand reducerede for Lyngby. Kampen endte således 6-3 til hjemmeholdet.

I Sverige vandt AaB over svenske IFK Göteborg med 3-1 i en test forud for forårssæsonen. Yann Rolim, Pavol Safronko og Patrick Kristensen scorede nordjydernes mål.