Kronjyderne kvaste tamme AaB

Randers FC tog en overbevisende sejr, da de vandt med 0-3 i AaB søndag eftermiddag. Mikkel Kallesøe blev dobbelt målscorer.

Randers FC tog en vigtig sejr søndag eftermiddag, da de overbevisende slog AaB med 0-3 på udebane.

Det var Randers FC, der kom klart bedst fra start i opgøret. Kronjyderne var stærkest i duellerne i kampens indledning, og efter fem minutter var de tæt på. Et indlæg endte efter en forlængelse ved Kevin Conboy, men backen afsluttede lige på Jacob Rinne i AaB-målet.

Fem minutter efter blev opskriften kopieret, og denne gang var den Benjamin Stokke, der blev fundet ved bagerste stolpe, men nordmandens flugter gik langt forbi mål.

Randers fortsatte dominansen de første 30 minutter, hvor de fik tilspillet sig flere mindre chancer.

Der skulle gå 35 minutter, før AaB for første gang bed fra sig. Et indlæg endte ved hollandske Tommy van Weert, men den hollandske angriber fik dirigeret bolden et stykke forbi Randers-målet.

Selvom Randers FC fortsatte presset mod AaB-målet i de sidste ti minutter, så måtte kronjyderne skuffede gå til pause med 0-0

Randers startede anden halvleg, som de sluttede den første. Allerede efter få minutters spil var Saba Lobjanidze på spil med en god afslutning, der dog gik snert forbi.

Efter en times spil kom målet, som Randers havde ventet på. Randers FC’s nye nummer syv, Mikkel Kallesøe, modtog bolden på kanten af feltet, og med en resolut afslutning uden for Jacob Rinnes rækkevidde kom Randers i front.

Fem minutter senere kom Randers så yderligere i front. En høj bold blev slået op på Benjamin Stokke, som klart vandt duellen og forlængede bolden til Saba Lobjanidze. Saba var sikkerheden selv, da han lagde bolden forbi Jacob Rinne og via stolpen i mål til en 2-0 føring.

Mikkel Kallesøe var ikke færdig med at lege med, og efter 72 minutter lavede han forårets indtil videre vildeste mål. Et målspark endte ved Kallesøe, og fra 35 meter knaldede han til bolden, der strøg ind bag en prisgivet Jacob Rinne.

Mikael Boman var kort inden slutfløjt tæt på at gøre det til 0-4, men der blev ikke scoret mere.

Med sejren rykker Randers FC op på fjerdepladsen, mens AaB akkurat holder fast i top seks.