2017-06-19 16:24
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Morten Bertolt får ikke forlænget sin aftale med FC Helsingør, og dermed forlader han klubben, når hans kontrakt udløber om halvanden uge.

Halvandet år nåede Morten Bertolt at spille i FC Helsingør, før han inden længe forlader klubben. Midtbaneveteranen får nemlig ikke sin aftale forlænget, og dermed skifter han væk fra Superliga-oprykkerne, når juni bliver til juli.

33-årige Morten Bertolt har fået store dele af sin tid i klubben ødelagt af skader, men har allerede leveret et godt indtryk. Skaderne er dog også en medvirkende årsag til, at han ikke får en ny kontrakt.

- Han har været et fantastisk aktiv for klubben. Vi har været utroligt glade for Morten, som desværre har fået sin tid i klubben ødelagt af nogle uheldige skader. Han har været en stor støtte for vores mange unge spillere og har bibragt en hel del erfaring og professionalisme til truppen. Selvom han ikke har spillet så meget, som både han og vi havde håbet, har han alligevel tilføjet meget til klubkulturen i det daglige. Vi ønsker ham al held og lykke i hans karriere fremover, siger administrerende direktør Janus Kyhl til klubbens hjemmeside.

Bertolt var en slags vikarierende assistenttræner i playoffkampene mod Viborg FF, da han var skadet. Den mand, han assisterede, var cheftræner Christian Lønstrup, og han har kun ros tilovers for sin snart tidligere spiller.

- Han blev ret hurtigt en kulturbærer i klubben. Morten kender sine begrænsninger og kompenserer for dem ved en meget professionel tilgang til sin fodbold. Hans indstilling og hans gode eksempel har ændret en del af de unge i FC Helsingørs syn på, hvordan man lever som professionel fodboldspiller. Han er en spiller, vi ofte har taget med på råd, og han har vikarieret i enkelte kampe som assistenttræner og var enormt god i den rolle, siger Lønstrup.

- Desværre er vi en klub, der må prioritere benhårdt økonomisk, og med Mortens skadeshistorik i mente har vi valgt ikke at forlænge med ham, selvom vi egentlig gerne ville have beholdt ham.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO