• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Benjamin Lillelund

Kvist: Avancement vil være plaster på såret

En videre deltagelse i Europa League vil ikke være en fuldgod erstatning for en miserabel efterårssæson, men det kan gøre skaden lidt mindre slem.

Af Benjamin Lillelund

Inden sæsonen startede havde man ikke regnet med, at FC København ville være lige så suveræne som sidste år efter slag af flere profiler, men ingen havde kunnet forudse, hvor galt det kunne gå.

I Superligaen har FC København på femtepladsen hele 17 point op til Brøndby IF, og i Europa League skal de vinde mod Sheriff i morgen for at gå videre. Det vil dog ikke gøre op for klubbens nuværende situation.

- Selv om vi avancerer fra gruppen, vil det ikke redde vores efterår. Det vil højest være et plaster på såret, siger William Kvist ifølge fck.dk.

- I det her efterår er det klart, at der ikke er mange af os, der kan sige os fri for at kunne gøre det bedre. Det gælder også mig selv. Der er pasninger eller defensive aktioner i mit spil, jeg kunne have gjort bedre. Men det vigtigste er trods alt, at vi altid er gået på banen for at prøve at gøre vores bedste, også selv om resultaterne ikke er blevet derefter.

FC København har en målsætning om at spille europæisk efter vinterpausen, og det vil være noget, som William Kvist i givet fald vil se frem til.

- Vi vil da glæde os til det, hvis vi skal spille europæisk efter nytår, for det har altid været et mål for klubben at spille europæisk efter nytår. Det giver også noget ekstra motivation på vinterens løbeture, forklarer Kvist.

Sidste år røg FC København ud til Ajax i 1/8-finalen i Europa League.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus