• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Kvist om reserverolle: Så er jeg frisk til VM

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

William Kvist er lige nu reserve i FC København, men det gør ikke så meget. Så er han ben ikke lige så tunge som Christian Eriksens, når han skal spille VM.

Af Anders Dehn

Intet er så galt, at det ikke er godt for noget.

Det lader til, at William Kvist har taget det gamle mundheld til sig. Han kan eksempelvis finde det glædelige i, at han lige nu er reserve i FC København. For reserve er han. I de to seneste kampe mod FC Midtjylland og Brøndby IF, hvor FCK må formodes at stille med sit bedste hold, er han startet på bænken.

Den 33-årige anfører vil ikke afsløre, om han er enig eller uenig med sin træner i den disposition. Det gode er til gengæld, at Kvist ikke bliver lige så slidt op til VM-slutrunden til juni.

- Jeg skal nok få mine kampe, og jeg skal nok være med i kamp- og topform. Fordelen for mig vil være, at jeg ikke har ligeså tunge ben som eksempelvis Christian Eriksen efter en lang sæson, siger William Kvist til Jyllands-Posten.

Indtil videre er der da heller ikke noget, der tyder på, at Kvist kommer til at spille mere end sin landsholdskammerat i denne sæson. FCK-midtbanespilleren har aktuelt spillet 2913 minutter fordelt over 38 kampe, mens Eriksen er oppe på 3529 minutter i 42 kampe.

Udfordringen for Kvist bliver, som han selv nævner, at holde sig i kampform, hvis han bliver ved med at have sit udgangspunkt på bænken. Mod Brøndby kom han dog ind og fik 36 minutter.

Næste chance for spilletid er i aften, når FC København tager imod AaB. Det er klokken 20.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus