• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Larsson afliver misforståelse: Ingen dato for Brøndby-exit

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Johan Larsson afviser en gang for alle, at han allerede har sat en dato for, hvornår han forlader Brøndby IF.

Af Ole Hoffskov

Johan Larsson har kontrakt med Brøndby IF frem til udgangen af 2018, og derefter forlader han Vestegnsklubben. Det var det indtryk, man fik, da man i december læste et interview med Brøndby-anføreren på den svenske klub Elfsborgs hjemmeside.

- Jeg skrev under på fire år, så jeg har to år tilbage. Derefter vil jeg videre. Jeg er åben for et eventyr, men alt skal passe sammen. Det kan lige så godt være Tyskland som Japan, men det er først senere. Nu er alt fokus på Brøndby, og hvad jeg kan opnå her, sagde Johan Larsson.

Læs også: Johan Larsson: Min bedste sæson i karrieren

Dermed lå det blandt andet lige for at konkludere, at Johan Larsson i hvert fald ikke har i sinde at forlænge sin kontrakt med Brøndby, men nu forklarer han sammenhængen. Han føler, at udtalelsen er blevet misforstået.

- Jeg har ikke hørt noget fra Brøndby angående en forlængelse. Jeg har kontrakt til 2018, og det er det, jeg fokuserer på. Jeg har godt set historierne om, at jeg skulle have udtalt, at jeg forlader Brøndby, når min kontrakt udløber, men det er taget helt ud af en kontekst. Jeg har slet ikke snakket med Troels (Bech, sportsdirektør, red.) om den del, siger Johan Larsson til tipsbladet.dk.

Han tør ikke spå om, hvorvidt han forlader Brøndby til sommer, bliver til kontraktudløb eller forlænger aftalen. Alle scenarier er i spil for den 26-årige højre back.

- Jeg ved, at der er interesse for mig, og længere er den ikke lige nu. Jeg har egentlig været meget god til ikke at fokusere så meget på den del, for der har været så meget andet at tænke på her i klubben. Det vil jeg fortsætte med, og jeg respekterer min kontrakt med Brøndby, lyder det fra Johan Larsson.

Johan Larsson kom til Brøndby IF fra Elfsborg i januar 2015.

Superliga

Mere Superliga

Fokus